T: +31 46 4512981 Menu
https://www.wesselsmeubelenkachels.nl/kachels/merken/rika
Neem contact met ons op: bel: +31 46 4512981 | e-mail: info@wesselsmeubelen.nl
Kachels Meubels
 

WESSELS Kachels

In onze overzichtelijke showroom te Sittard Limburg vindt U een selectie van pelletkachels, houtkachels, CV-houtkachels, speksteen-kachels, kookhaarden, gashaarden, zonnepanelen en rookkanelen. 

Een kachel geeft niet alleen gezelligheid en sfeer, U kunt er ook aangenaam mee besparen op uw energierekening.
Bij ons zijn diverse brandende opstellingen te bezichtigen, de collectie omvat verschillende prijsklassen en een grote verscheidenheid aan materialen en vormgeving.

Rika

„Wij bouwen niet alleen kachels – wij scheppen levenskwaliteit.“ Met dit motto heeft RIKA de kachel en het verwarmen opnieuw uitgevonden. Het familiebedrijf is sinds de oprichting in de jaren 60 de toonaangevende kachelproducent en is tegenwoordig synoniem voor de innovatiefste producten met de hoogste kwaliteit. Hoogwaardige materialen, bekroond design en richtinggevende techniek arrangeren het element vuur perfect en creëren zo een unieke sfeer.

Thuis aangekomen en met RIKA genieten van de warmte: nog nooit was verwarmen zo comfortabel. De hout-, pellet- en combikachels van RIKA verenigen innovatie en eenvoudige bediening en zijn daardoor extreem gebruiksvriendelijk. Details van de voordelen van de afzonderlijke modellen vindt u bij de desbetreffende productbeschrijving.

Het element vuur staat voor fascinatie en inspiratie. Tegelijkertijd geeft het de woonruimte een ongeëvenaard gevoel van geborgenheid en gezelligheid. Een RIKA-kachel verbindt deze eigenschappen in een product. Als eersteklas verwarming brengt bij bovendien individuele persoonlijkheid van thuis tot uitdrukking. Met een grote hoeveelheid modellen en vormgevingsmogelijkheden biedt RIKA een flexibel assortiment voor iedere smaak.

Iets wat zich bewezen heeft, verbeteren en iets nieuw ontwikkelen – zo presenteert RIKA zich als toonaangevende producent van hout-, pellet- en combikachels vooruitstrevender, milieubewuster en duurzamer dan ooit tevoren. Iedere kachel wordt zorgvuldig ontwikkeld en geproduceerd en is daarbij gegarandeerd “Made in Austria”. De passie voor handwerk is bij RIKA vanaf het eerste moment duidelijk, van het ontwerp tot de finishing touch in de productie, en zorgt voor een maximale brandefficiëntie en uitstekende esthetiek. 

 

Bezoek hier de website van Rika

Sitemap | Algemene VoorwaardenWessels Meubelen